Om SOLARWATT GmbH

SOLARWATT GmbH SOLARWATT GmbH i Dresden blev grundlagt i 1993 og er med 370 medarbejdere og en årlig kapacitet på 300 MWp en af Europas førende producenter af solcellemoduler. Produktionen er den mest fuldautomatiske i Europa.

SOLARWATT har med det seneste prodkuktsortiment sat ny markedsstandarder med blandt andet 30 års produktgaranti og 30 års lineær ydelsesgaranti.

Samtlige produkter fremstilles i Tyskland med markedets højeste krav til kvalitet, sikkerhed og kontrol. SOLARWATT har mange års erfaring med udvikling, produktion og projektering af solcelleanlæg over det meste af Europa.

Kort om produktsortimentet:

SOLARWATT standardmoduler er markedets stærkeste, bl.a. pga. 40mm rammer og solceller lamineret i to lag glas. De er testet til danske klimaforhold (snetryk, vindlast mv) i henhold til IEC 61215 Ed. II og IEC 61730 og en lang række andre tests i forhold til hagl, salt, støv og ammoniak – se menupunktet ”Produkter” og spørg efter mere info.

Solcelleanlæg monteres oftest som standardmoduler på tage, men facadeanlæg, frilandsanlæg og tagintegration er spændende alternativer. SOLARWATT fremstiller flere BIPV-produkter (Building Integrated Photovoltaic = bygningsintegrerede solceller) – til tage og facader.