Generelt om solcellemoduler

Uovertruffen kvalitet og garantier

Alle paneler fra SOLARWATT er med to lag lamineret glas - det er en helt ny produktionsmåde, der giver væsentlig bedre mekanisk styrke og minimerer risici for indtrængen af fugt og partikler, der kan nedbryde solcellerne. Panelerne har desuden en tværstiver på bagsiden, der er med til at øge den mekaniske stabilitet. Den mekaniske opbygning er medvirkende årsag til, at SOLARWATT som eneste producent tilbyder 30 års produktgaranti og 30 års lineær ydelsesgaranti på 87% efter 30 år. Standard på markedet er 10 års produktgaranti og en ikke-lineær ydelesgaranti med kun 80% garanti efter 25 år.

Solarglas sælger solcellemoduler i fem varianter, alle fra tyske Solarwatt

Mono Style - sort/sort/sort

Ensartede sorte mono-krystallinske højeffektive solceller med sorte aluminumsrammer og sorte mellemrum mellem cellerne.

Easy-In Style - sort/sort/sort

Easy-in er et komplet vandtæt tagsystem baseret på sorte mono-krystalinskehøjeffektive solceller med sorte aluminiumsrammer og sorte mellemrum mellem cellerne. Easy-In danner selve taget i stedet for at ligge på taget. Designet er udviklet for at give så diskret et udtryk som muligt. Der medleveres en egnet undertagsfolie til at optage kondensvand. Systemet er unikt på markedet og kan danne et udsnit af et tag eller en hel tagflade.

Mono - sort/alu/hvid

Ensartede sorte mono-krystallinske højeffektive solceller med aluminiumsramme og hvide mellemrum mellem cellerne.

Poly - blå/alu/hvid

Varierende mørkeblå poly-krystallinske solceller med aluminiumsramme og hvide mellemrum mellem cellerne.

Glas/glas-moduler

Moduler af to lag hærdet glas med et center af indkapslede monokrystalinske celler. Glas/glas-moduler anvendes i vores produktion af Bluetop terrassetage og carporte.